VM-kvalifikationen

Det er med stor ærgrelse, at vi i forbundet har valgt, at trække det danske herrelandshold fra den kommende VM-kvalifikation. Beslutningen blev taget hovedsageligt grundet økonomiske udfordringer, og som følge af turneringens sene planlægning. Vi vil i stedet fokusere på at genopbygge, samt udvikle os gennem deltagelse i andre turneringer.
I år vil vi fokusere på udvikling og indkaldelse til træninger og information om sæsonen kommer snarest.

 

The Danish Softball Federation regrets to announce the decision to withdraw the Danish Men´s National Team from participation in the upcoming World Cup qualifier. The decision has been made mainly due to economic reasons and the late planning of the tournament. The team will instead focus on rebuilding and participate in other activities and tournaments that will benefit the Men’s program.