Landshold

Dansk Softball Forbund stiller med flere landshold: herrelandsholdet, damelandsholdet og flere ungdomslandshold. Ungdomslandsholdene er talentudviklingshold, som også deltager i internationale turneringer og her får erfaring med at være på landshold.

De danske landshold deltager hvert år i turneringer og mesterskaber på både europæisk og verdensplan.

Du kan læse læse mere om de forskellige landshold, deres spillere og trænere samt kommende turneringer under deres fane.

Hvis man har spørgsmål kan disse evt. hjælpe afhængigt af spørgsmålet karakter.

Eliteudvalget: Overordnet spørgsmål i forbindelse med styring af et holds aktiviteter. Dette udvalg kan eksempelvis bruges af holdledere der skal afklare spørgmål på vegne af spillere.

Sportschef: Spørgsmål relateret til det sportlige som landshold udfører, eventuelle spørgsmål til hjælp i forbindelse med udvikling af landsholdspillere, trænere eller holdledere. Og hvis der ikke er adresseret en holdleder til det enkelte landshold. Og Hvis man har spørgsmål vedrørende træner-puljen.

Holdet holdleder: Spørgmål fra spillere omkring åbnetræninger, tryouts nærmeste fremtidsplaner – eller konkrette praktiske spørgsmål ved træninger eller landskampe. Eller head coach eller assistant coach

*hvis man er i tvilv kontakt sportchef: Frode Lindtner – froggy, frodelindtner@hotmail.com

da_DKDA_DK
Skærmbillede 2020-08-27 kl. 11.21.04

VI BRUGER COOKIES PÅ DETTE SITE FOR AT FORBEDRE BRUGEROPLEVELSEN