Skole & SFO

 

 

Der er flere måder at spille softball på i skolen eller SFO’en. Dansk Softball Forbund har udviklet materialer, som hjælper jer igang med softball til forskellige aldersgrupper. 

Der kan spilles skole softball og Baseball5 i skolen

Baseball5

Baseball5 er en lillbror til softball og baseball og kræver ikke så meget plads og udstyr som softball, hvilket gør det egnet til både store og små skoler. Det kan spilles både inde og ude og man har kun brug for en bold. Sloganet er Play Everywhere og er baseret på sydamerikansk gadesport hvor udstyret ikke er centralt. 

Man slår til en gummibold med hånden og der er ikke lange ventetider på at der kommer et pitch ind man skal ramme med et bat. Derefter løbes baserne rundt som man kender det fra softball og baseball for at score point.

Bolden kan købes ved os og så er I igang, bare skriv til info@softball.dk 

Skole Softball
I Skole Softball (ca. 6. klasse og opefter) anbefaler vi, at I spiller med modificerede regler og en blødere bold.

Reglerne kan bestilles ved at sende en mail til info@softball.dk.

På idrætsfaget.dk er der opstillet en masse øvelser og lektioner med softball til folkeskolens ældste klassetrin. Her finder I også teknikforklaringer og baggrundsinformation om softball og slagspil generelt. (Man skal enten anvende “UNI-login”, “Clio-login” eller WAYF-adgang. De fleste skoler har disse typer login.)

Udstyr
Man kan få tilbud på skole sæt til:

  • Skole Softball (kan også lånes)
  • Baseball5 (300kr for et sæt)
da_DKDA_DK
Skærmbillede 2020-08-27 kl. 11.21.04

VI BRUGER COOKIES PÅ DETTE SITE FOR AT FORBEDRE BRUGEROPLEVELSEN