Uddannelse og udvikling


Det er vigtigt for sporten, at kompetenceniveauet højnes. Derofr udbyder Dansk Softball Forbund flere uddannelses- og udviklingsmuligheder i diverse regi.


Trænere

Jo bedre trænere – jo bedre spillere og klubber

Trænerens rolle er utrolig vigtig, og det har stor betydning, at træneren gennem uddannelse bliver klædt på til at varetage opgaven at undervise i softball.

Vil du have redskaber til at skabe det sjoveste softball træning? Vil du blive en bedre træner, så er DSoF’s træneruddannelse det første skridt på vejen.

Uddannelsen er opdelt i tre niveauer, og udbydes efter behov og efterspørgsel. Du kan finde mere om Dansk Softball Forbunds træneruddannelser her.

Få inspiration til øvelser og træning ved at tilmelde dig vores samarbejde med Dominate the Diamond, hvor vi har købt League Access i, foreløbig, 2023.


Dommere

Er du interesseret i at blive softball dommer, så kontakt dommerudvalget og hør nærmere om mulighederne for uddannelse. Du kan læse mere om dommeruddannelser her.


Ledere/Ildsjæle

Dansk Softball Forbund udbyder i samarbejde med en række andre mindre forbund et 1-dags kursus “KLUB-kompetencer”. Kurset klæder de frivillige på til at få god start på klubarbejdet, og kan give mere blod på tanden til være leder, bestyrelsesmedlem eller på anden måde en ildsjæl omkring klubben. Du kan læse mere om uddannelse for frivillige og ledere her.

Skærmbillede 2020-08-27 kl. 11.21.04

VI BRUGER COOKIES PÅ DETTE SITE FOR AT FORBEDRE BRUGEROPLEVELSEN