Giving back

”Giving-back” for landsholdene er en del af en større helhed for at styrke alle klubber, inspirere til engagement, skabe oplevelser og udvikling både for fællesskabet, vores klubber og den enkelte spiller.

Måden at give tilbage på, afhænger selvfølgelig både af spillernes alder, roller, kompetencer og erfaring. Det vigtigste er, at vi alle giver tilbage på den ene eller anden måde både for softball’s udvikling og overlevelse på sigt.

Giving back opgaverne skal også være givende og sjove for landsholdsspillerne, da man her giver tilbage til sin sport og til softball Danmark.

Hver sæson vil trænerteamet gennemgå med holdet, hvilke opgaver holdet sammen skal løse. Der er forskellige opgaver at vælge imellem og kravene er tilpasset aldersgrupperne.

På forhånd stort tak til alle jer, som giver tilbage.

Eksempler på Giving-back-opgaver:

U19 spillere skal tage 1-2-træner kurset (8 timers kursus), som giver værktøjer til at være hjælpetræner, og lærdom om den gode træning.
Senior Herrer tilrettelægger og gennemfører en juniordag for alle.
Senior Damer tilrettelægger og gennemfører en pige camp eller anden pigeaktivitet.
Både Senior Herrer og Senior Damer kan fungere som gæstetræner i klubber, som efterspørger dette.
Alle landsholdene skal være aktive på vores sociale medier, YouTube og Instagram med videoer og billeder fra træninger og ture.
Giving back opgaver er estimeret til 8-10 timer pr. person pr. sæson. Holdene holder selv styr på dette og er ansvarlige for at give nogle sjove og gode softball oplevelser, som gavner vores sport.