Juniorudvalget

 


Juniorudvalget står for forbundets junioraktiviteter

I dette udvalg får man lov til at arbejde med hvordan vi skaber de bedste rammer for vores unge spillere og hvordan vi tiltrækker flere juniorne til softball. Junioraktiviterne er bl.a.:

    • – Den populære og årlige tilbagevendende juniortur
    • – Sommer Camp
    • – Træningssamlinger
    • – Samarbejde med ungdomslandsholdene

 

Juniorudvalget består af:

Henriette Gilhøj
Juniortræner i Ballerup. Jeg mener, vi har et godt produkt, der rammer en bred palette af børn – også dem, der ikke har fundet indpas andre steder. Vi har en god kultur i vores børne-/ungdomsprogram som flere bør kende til. Er som udgangspunkt formand for udvalget og rapporterer til bestyrelsen.

Jorge Sánchez
Vores udviklings konsulent.

Pernille Enoch
Nyeste medlem i juniorudvalget og vender snart tilbage med noget tekst om sig selv.

William Melin
Jeg hedder William, jeg har spillet softball i 6 år og spiller til daglig både U19, 2DIV og 1DIV. Jeg elskede selv at spille junior og vil gøre alt for at hjælpe de nye til et mere læringsfuldt miljø. Jeg kæmper for de unge skal se det seriøse og fantastiske ved at spille en konkurrence sport som softball og samtidig at de er glade hver gang de har spillet en kamp eller haft en træning. 

Hvis du vil være med til at forme dansk softballs fremtidige generationer af spillere, så kontakt juniorudvalget på junior@softball.dk

da_DKDA_DK
Skærmbillede 2020-08-27 kl. 11.21.04

VI BRUGER COOKIES PÅ DETTE SITE FOR AT FORBEDRE BRUGEROPLEVELSEN