Juniorudvalget


Juniorudvalget står for forbundets junioraktiviteter.

I dette udvalg får man lov til at arbejde med hvordan vi skaber de bedste rammer for vores unge spillere og hvordan vi tiltrækker flere juniorne til softball. Junioraktiviterne er bl.a.:

    • – Den populære og årlige tilbagevendende juniortur
    • – Sommer Camp
    • – Træningssamlinger
    • – Samarbejde med U19 landsholdene
    • – Amerikansk Rundbold som en nem indgang i vores klubber


Juniorudvalget består af:

Henriette Gilhøj
Juniortræner i Ballerup. Jeg mener, vi har et godt produkt, der rammer en bred palette af børn – også dem, der ikke har fundet indpas andre steder. Vi har en god kultur i vores børne-/ungdomsprogram som flere bør kende til. Er som udgangspunkt formand for udvalget og rapporterer til bestyrelsen.

Christine Mandrup
Jeg sidder i bestyrelsen i Ballerup Vandals. Min ældste søn spiller i klubben og min 4-årige glæder sig til at blive gammel nok. Det sociale er for mig centralt for en sport der ikke er større, for spillerne vil møde hinanden gentagne gange, så længe de er en del af sporten. I softball, der er en fed sport med plads til mange forskellige slags børn, udvikler børnene mange kompetencer udover de rent sportslige præstationer; blandt andet tålmodighed, mentaltræning, at være en del af et hold, samtidig med at der er fokus på den enkeltes udvikling. Det oplever jeg som ret unikt for sporten.

Victor Elsner
Nyeste medlem i juniorudvalget og vender snart tilbage med noget tekst om sig selv.

William Melin

Jeg hedder William, jeg har spillet softball i 6 år og spiller til daglig både U19, 2DIV og 1DIV. Jeg elskede selv at spille junior og vil gøre alt for at hjælpe de nye til et mere læringsfuldt miljø. Jeg kæmper for de unge skal se det seriøse og fantastiske ved at spille en konkurrence sport som softball men samtidig at de er glade hver gang de har spillet en kamp eller haft en træning. 

Man kan kontakte juniorudvalget på junior@softball.dk

Hvis du vil være med til at forme dansk softballs fremtidige generationer af spillere, så kontakt bestyrelsens kontakt til juniorudvalget, som er Henriette Gilhøj

Skærmbillede 2020-08-27 kl. 11.21.04

VI BRUGER COOKIES PÅ DETTE SITE FOR AT FORBEDRE BRUGEROPLEVELSEN