Mit forbund

Dansk Softball Forbund har eksisteret siden 1978 og historien om forbundet er meget lig med andre specialforbund i den henseende, at sporten blev bragt til landet af udlændinge, der boede eller arbejdede i Danmark.

I 1987, næsten ti år efter grundlæggelsen, blev DSoF medlem af DIF sammen med det Danske Baseball Forbund. Derfor blev to to tætte, men alligevel forskellige sportsgrene kombineret administrativt under det samme forbund, DBaSoF.

Sådan forblev det indtil 2008, hvor de internationale baseball og softball forbund krævede en adskillelse for bedre at kunne promovere sportsgrenene hver for sig. Desværre var der ikke nok medlemmer til at føre DBaF videre og derfor er Dansk Softball Forbund i dag det eneste medlem af DIF.

Medlemshistorie

Den vel nok største periode i Dansk Softballs historie, set i forhold til medlemskab, var midten af 80’erne. På det tidspunkt var der mere en 30 klubber og over 2000 medlemmer, hvorimod der i dag er 15 klubber, der i alt repræsenterer  omkring 1000 medlemmer.

Vision og mission

Dansk Softball Forbund er til for dets medlemmer og arbejder for at fremme sporten i Danmark.

Udvikling og perspektiv

Her finder du aftale- og statusdokumenter for Dansk Softball Forbunds strategiaftale med Dansk Idrætsforbund i perioden 2018-2022.

Status

Skærmbillede 2020-08-27 kl. 11.21.04

VI BRUGER COOKIES PÅ DETTE SITE FOR AT FORBEDRE BRUGEROPLEVELSEN