Så er det lykkedes os at få stablet en omgang Pitcher/Catcher træning på benene takket være fire styk dejlige frivillige trænere.

Træningen vil komme til at foregå lørdag d.19/03/2016 i Ganløse Hallen, Stenløse fra kl. 13:30-17:00.

Det koster kr. 75,00 at deltage. Deltagergebyret kan indbetales til Forbundets konto: Reg. 3113 kontonr. 3113016655 senest d.14/03/2016.

Bemærk minimumsalder 11 år.

Adresse: Ganløsehallen, Vestergade 5 B, Ganløse, 3660 Stenløse

Skriv en mail til junior@softball.dk for tilmelding med info om navn, klub, alder, indbetalingsdato og om man deltager som Pitcher eller Catcher – ikke at man ikke kan prøve begge dele, men bare så vi har en idé om, hvor mange der kommer af hver. For Catchernes vedkommende, så må I meget gerne medbringe eget udstyr, hvis I har. Vi stiller selvfølgelig udstyr til rådighed, men har ikke nok til alle. Skulle der være spørgsmål så skriv gerne på junior@softball.dk. Vi GLÆDER os til at se jer – forhåbentlig rigtig mange – til en super hyggelig og sjov dag

Mange softball hilsner fra Juniorudvalget