Mette Nissen fra forbundsbestyrelsen er blevet udnævnt til en plads på WBSF’s (World Baseball Softball Confederation) Development kommission. Det betyder, at Dansk Softball bliver repræsenteret med endnu en international position, da Mette allerede besidder posten som Vice President i ESF (European Softball Federation).

Den nye udviklingskommission vil arbejde med udvikling af softball globalt ud fra den strategiske visionsplan, der blev lagt ved det Internationale Softball Forbunds strategiske møde sidste år i San Francisco, hvor Mette ligeledes deltog. Det betyder meget for dansk softball at være repræsenteret på både europæisk og internationalt plan, og vi glæder os til at følge det internationale arbejde for udvikling af softball. På billedet ses Mette og Dale McMann, Præsident for WBSC Softball Division.

Mette yder en stor indsats i det internationale arbejdet for softball, og har udover sin post i det europæiske forbund i flere år koordineret danmarks deltagelse ved Aylet Games i Israel. Under åbningsceremonien ved dette års Ayelet Games blev Mette derfor hevet med på scenen for at blive hædret af organisationen bag Ayelet Games og Det israelske Softball Forbund for det store arbejde hun har gjort for softball i Israel og for at fremme kendskabet til Ayelet Games (billedet nederst t.v)

Hele Dansk Softball Forbund ønsker Mette stort tillykke med både WBSF udnævnelsen og anerkendelsen fra Det israelske Forbund! Tusind tak for din indsats for softball 🙂

12814501_464818927056252_3427356394180525865_n Mette Nissen