Dansk Softball Forbund får ny udviklingskonsulent

Vores nye udviklingskonsulent glæder sig til at starte på jobbet ved årsskiftet og her kan man læse lidt om ham.

Hele mit liv har jeg været involveret i sport og særligt holddiscipliner. Jeg startede med fodbold som en lille dreng og et par år senere valgte jeg at spille basket og nåede faktisk at spille på højt niveau i flere år. Dog har jeg også prøvet alle mulige andre sportsgrene og har altid fundet glæde i at prøve nye aktiviteter.

Softball er en af de sjoveste holddiscipliner jeg har prøvet at dyrke. Det var faktisk en af mine yndlingsaktiviteter da jeg gik i skole mens jeg voksede op i Costa Rica, hvor både Baseball og Softball er lidt mere populære end her i Europa.

Jeg glæder mig til at medbringe masser af energi i mit arbejde for Softball i Danmark og jeg står til rådighed fra den 2. januar 2023. for at forsætte med det gode arbejde inde for denne spændende sportsgren. Jeg har mange års erfaring som træner i diverse idrætsgrene såsom gymnastik og basket og i de sidste par år har jeg også haft forskellige stillinger som underviser på videregående uddannelser. Derfor håber jeg at kunne kombinere min baggrund som latinamerikaner, min passion for sport og alle mine kompetencer for, at Softball bliver en endnu mere tiltrækkende idrætsgren både til små og store.

Jeg bor i Måløv med min kone og to små børn, hvor jeg har kort afstand til de fleste klubber her på Sjælland. Men jeg planlægger naturligvis at komme godt rundt i Danmark så jeg kan lære alle klubberne at kende! Det bliver spændende at se og opleve klubberne og mest af alt de mennesker der er bag hver klub.

Vi ses i det nye år!

Jorge