Kære alle spillere fra årgang 2003 og ældre (2002, 2001….)

Så er vi klar med endnu en landsholdstur til Israel, og denne gang har vi valgt at tage mange årgange med så både ”nye” og ”gamle” landsholdspillere får muligheden for at spille sammen igen.

Lidt om turen

Du skal regne med, at være væk i ca. en uge fra skole/arbejde. Selve turneringen foregår fra den 7.-9. marts 2019, men vi forventer enten at tage af sted nogle dage før eller blive i nogle dage efter. Når vi ikke spiller turnering, så håber vi på at vi enten kan finde andre hold at spille i mod, vi håber på en del træning, men hygge og oplevelser skal også være i fokus.

Prisen forventes at blive ca. kr. 4.000,- for en uges ophold i Israel incl. Forplejning samt rejsen t/r. Fra den 6.-9. bor vi på The Club Hotel i Eilat, resten af dagene vil vi enten blive indkvarteret privat eller bo på hostel.

Skulle der være behov for at få dokumentation for fravær i skolen, vil der være mulighed for at få et officielt brev fra Forbundet, hvor der står at du repræsenterer Danmark i en international turnering.

Trænere

Vores træner for U-18 herrelandsholdet, Kevin Stockford, tager med som Head Coach. Information om andre trænere kommer efterfølgende. Dog vil vores næstformand Mette Nissen, som har deltaget på denne tur i de sidste 6 år, gentage successen og tage med igen i 2019.

Uniformer

Vi spiller med sorte strømper, sorte undertrøjer/T-shirts under uniformen, samt sorte bælter, så det må I gerne huske at tage med. Vi spiller med forbundets uniformer og hjelme på turen.

Forsikring

Der er en rejseforsikring via DIF, som dækker alle spillere og ledere fra vi står i Københavns Lufthavn til vi lander igen.

Tilmelding

Skal ske senest søndag den 18.11.2018 på mail til Natasha Rindom på natasharindom213@gmail.com Nærmere info (afrejsedato, endelig betaling mv.) omkring turen kommer snarest. Årsagen til denne tidlige tilmelding er tilmeldingsfristen for selve turmeringen.

Mange softball hilsner

Kevin, Mette og Natasha

Download invitationen her: Indbydelse Israel 2019