Til trods for stor modstand fra vejrguderne lykkedes det at afvikle U15 DM i Odense lørdag.

Giants havde støvet deres gamle bane ved Tarup Skole af, og der blev spillet i to puljer på to baner henover formiddagen og først på eftermiddagen. Bulls vandt puljen på Tarup Skole og Vikings blev to’er. Vandals vandt den meget tætte pulje i Næsby, hvor to’eren, Giants, måtte findes ved lodtrækning, da alle punkter i lighedafklaringen var udtømt.

Regnen ville ikke rigtig stoppe og den tekniske komité vurderede, at der kun kunne spilles én kamp mere på banen. Der uddeles derfor helt ekstraordinært bronze til to hold: Vikings og Giants. Finalen mellem Bulls og Vandals blev gennemført på tre innings og Bulls kunne for 4. år i streg kalde sig danske mester i U15 Fastpitch. Stor til lykke!

Tak til Giants og deres mange frivillige for et flot arrangment!