Stort til lykke til Tomas Svendsen fra Vikings.

Læs den fulde indstilling her

Tomas har igennem efterhånden mange år været drivkraften bag vores ungdomsarbejde på Amager.

Han bruger oceaner af tid hele året rundt på at træne og dygtiggøre vores unge spillere, helt fra de yngste årgange og op til de bliver seniorer.

Selv om vinteren, hvor alle andre er gået i hi, stiller Tomas op til indendørs træning, for at kunne tage godt imod eventuelle nye spillere.

Faktisk er det også Tomas, der for det meste står for vores herrehold i 2. division, hvor vores juniorer lander når de bliver gamle nok.

Tomas har igennem sit engagement og sin fine kontakt med juniorernes forældre formået at skabe en ungdomsafdeling, som med en masse fine resultater er Amager Vikings stolthed og som fostrer flere store talenter til diverse ungdomslandshold.

Tomas er en fast bestanddel af forbundets juniorture til henholdsvis Holland og Tjekkiet, hvor han deltager som frivillig.

Det er for en stor del Tomas fortjeneste, at vi er i stand til at holde på rigtigt mange af de unge spillere så vi også får glæde af dem som seniorer.

Rigtigt gode eksempler på dette er Jasper Johansen, Nicolai Elsner, Alexander Lorentsen og Emil Lüthje, der alle 4 har været gennem Tomas’ juniorhold og som alle er faste på det danske juniorlandshold – og der er mange flere på vej.

Tomas har i øvrigt uddannet sig som træner i Dansk Softball Forbunds træneruddannelse, Træner 1 og 2.