Stort til lykke til Lars Nielsen fra GSK

Læs hele indstillingen her.

Jeg vil gerne indstille klubbens formand Lars Nielsen, da jeg synes han fortjener denne anderkendelse.

Der ville ikke være en klub som GSK uden Lars.

Lars står for alt det praktiske i klubben, holdtilmeldinger, økonomien, søger fonde, søger midler hos kommunen, afholder bestyrelsesmøder, holder årlige sammenkomster i klubben for trænere, holdledere og bestyrelsesmedlemmer.

Derudover er han holdleder for vores 2. div hold, er primusmotor for slowpitchholdet, og er vikariende holdleder for U15 og U12 holdet. Lars står for vores ungdomsstævner i klubben. Lars står også for indkøb når vi griller til kampene, står sågar ved grillen. Han deltager også i turneringsudvalget og repræsenterer GSK i forbundet.

Ja, der ville ikke være en klub uden Lars. Så derfor indstiller jeg vores hårdtarbejdene formand som årets frivillig. Det fortjener han.