DISTORTION x Baseball5

Baseball5  har fundet vej til den største gadefest nemlig Distortion, hvor sloganet “play everywhere” bliver sat i sin ultimative prøve i hjertet af Nørrebro!

Kom ned og deltag i festen ved Distortion på Skt. Hans Plads/Blegdamsvej, den 30. maj kl 16-18 og få muligheden for at spille i Københavns gader, før turen kan gå videre til alle de mange koncerter og aktiviteter der er at finde i Action Hygge området på årets festival.

Distortion på Nørrebro er kendt for sine store menneskemængder fra hele landet og vi glæder os til at vise sporten frem for en så stor forsamling. 

 

Vi håber mange af vores spillere vil bakke op ved at kigge forbi og sætte gang i gaden og den gode stemning netop ved vores plads og brede softball og baseball ud til flest muligt på en solskinsdag i godt selvskab.

Se eller gense reglerne til baseball5 her på en kort video.

Eventet for baseball5 på Distortion kan findes her og i vores kalender.