Baseball5 sættes i gang

Vores nye ven af softballfamilien, Baseball5, er kommet ud og leve i klubberne efter turneringsmødet, hvor de klubber der deltog og fik nogle bolde til Baseball5 med hjem.

Vi glæder os til at se jeres nye færdigheder, når vi inviterer til to storartede events

  • D. 21. januar i Tennishallen i Nyborg idrætscenter kl. 10-14 og
  • D. 25. februar i Hedergårdshallen i Ballerup, så få det allerede nu i kalenderen!

Vi vil lægge op til den helt store fejring af det første år med Baseball5, med en turnering selvfølgelig jajo, men også en masse konkurrencer og quizzer til tiden mellem kampene, hvor man kan vinde præmier. Der vil være mulighed for, at købe mad og drikke og hygge på tværs af klubber og hold, som vi jo er gode til i softball allerede.

Vi vil have den officielle turnering for seniorer (altså skal man være fyldt 15 år), og i Nyborg vil vi have plads til en ekstra bane, hvor der vil være frit spil og leg for alle under 15 år også. Så kom endelig og tag familien med eller en du gerne vil introducere til softball inden sæsonen starter for alvor.

Til turneringen vil man desuden kunne kvalificere sig til det allerførste DM i Baseball5, som afholdes ved DM-ugen i Herning, hvor der bliver samlet en masse sportsgrene, som i samme uge holder DM. Det bliver en fed oplevelse, hvor vi gerne ser nogle stærke softballspillere på banen, som fyrtårn for softball.

Tilmelding kan ske som hold eller enkelte personer og så skal vi nok samle hold for alle. Man er 5-8 på et hold og fem på banen ad gangen, det er for alle køn og man skal derfor have disse repræsenteret på sit hold. Der kan eksempelvis være tre af ét køn og to af et andet. Hvis man kun er, for eksempel, herre på et hold og ikke kan finde nogle selv med et andet køn, så skriver man til Helle (hesy@softball.dk) og så finder jeg nogle mulige spillere der kan hjælpe, af de tilmeldte.

Tilmelding senest d. 7. januar, så der er lidt tid til at sætte hold sammen og lave program. U15 spillere møder bare op og spiller ægte streetbold, uden dikkedare med tilmelding.

Brug gerne disse hashtags i klubben eller privat og tag os i jeres opslag og stories:
#baseball5, #baseball5dk #playeverywhere, @danmarksoftball

Vi ses


Styr på reglerne til Baseball5:
Læs: https://en.wikipedia.org/wiki/Baseball5