Vores nye udviklingskonsulent Daniel Mohr er startet den 15. august og er ved at sætte sig ind sit arbejde.

Daniels primære fokus er at hjælpe med at opfylde vores medlemsvækstmål og der er i vores samtaler lagt op til, at vi har brug for en udadvendt rolle, der kan hjælpe og sparre med klubber, hold og udvalg.

Den første tid vil Daniel derfor komme ud til stævner og invitere sig på besøg hos jer, så I kan lære hinanden at kende og Daniel kan få en fornemmelse for sporten, spillet og vores sammenhold.

Daniel har skrevet en kort præsentation af sig selv:

Hello Softballers
Jeg hedder Daniel (35år) og er jeres nye udviklingskonsulent. Jeg er cand.mag. i engelsk og idræt og har bevæget mig rundt i forskellige arbejdsområder de sidste 7år, hvor jeg bl.a. har undervist i gymnasiet, herunder softball, været eventkoordinator på SkoleOL og været en af de hovedansvarlige for afviklingen af DHL-Stafetten, Royal Run samt diverse Sparta Atletik og Motions løb.
Grundlæggende er jeg drevet af en passion for hvordan idræt og motion skaber glæde og velvære hos store som små. Jeg er så småt ved at have fået installeret mig i de nye omgivelser og vil i den kommende tid bestræbe mig på at få besøgt så mange af jer som muligt til en lille uformel snak over en træning eller evt. et stævne, inden sæsonen er slut.
Hvis I har nogle arrangementer i den kommende tid, som I tænker kunne være interessante for mig at deltage i, så sig endelig til. Jeg glæder mig til at møde jer!
Mvh
Daniel

Man kan selvfølgelig også selv tage kontakt til Daniel: damo@softball.dk eller per telefon: 2167 6135

TAG GODT IMOD DANIEL

På Bestyrelsens vegne
Henri