Formanden har ordet
Så er 2019 i gang og de første indendørskampe er spillet, der er afholdt en åben Indoor turnering i Gladsaxe og landsholdene er i fuld gang med at forberede sig til sommerens store turneringer VM for herrerne og EM for damerne. Jeg kan allerede mærke, det bliver en dejlig sommer med masser af bold!
Men vil dedikere mine ord denne gang til vores måske allervigtigste opgave: JUNIORARBEJDET!!Skal vi fastholde vores internationale position; skal vi fastholde muligheden for at få hjælp til udvikling generelt, så skal vi lykkes med at få flere juniorer ind i folden og fastholde dem. Men vi har brug for hjælp!Jeg ved, at der bliver gjort et stort stykke arbejde ude i klubberne. Og jeg ved at mange sætter pris på de fælles arrangementer, der er for juniorerne: Juniortur til Prag, SommerCamp og Pitcherclinics. Men det arbejde bliver udført af ganske få. Pt. sidder der to (2!) i juniorudvalget – og jeg hører, at der er mange ønsker til turene og arbejdet. Vi har simpelthen brug for flere hænder og hoveder for at sikre den fælles indsats. For at sikre at den bliver forankret i klubberne. For at sikre at alle bliver hørt og i størst muligt omfang tilgodeset.Så her er min appel til klubber og forældre: Tænk godt over, hvem der kunne være med til at løfte fra jeres klub? Jo flere hænder, jo mindre arbejde til hver hånd! Der kan godt være to fra en klub, men allerhelst en fra hver klub — faktisk! Så tjek de links, der er i dette nyhedsbrev – kan du kende dig selv bare en lille smule i det arbejde der bliver skitseret, så ring til mig eller skriv til mig. Du behøver ikke være softball ekspert. Vi har brug for mange forskellige kompetancer.Husk – sæt kryds i kalenderen til repræsentantskabsmødet den 6. april – der er som sædvanlig bestyrelsesmedlemmer på valg og helt konkret søger vi én til at lede juniorarbejdet, én kommunikationsansvarlig samt én slowpitchansvarlig. Se også disse opslag, hvor man kan få en fornemmelse for arbejdets indhold og vores forventninger. Vi ser frem til at høre fra jer.Vi ses, Henri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.