Ny dansk ESF dommer!

Vi er glade for at have fået endnu en international dommer i vores danske dommerklub.
Benjamin Gorlen fra GSK, har de seneste år hjulpet os lidt med kampe i slutspillet, og i den forbindelse blevet glad for den del af gamet. Derfor sendte vi Benjamin på ESF kursus her sidst i maj måned og er glade for et bestået kursus og dermed endnu en international dommer til Danmark. Vi glæder os til at arbejde sammen med Benjamin fremover, og til at kunne sende ham rundt i Europa til nogen af de mange turneringer hvor Danske hold deltager.
Jens Jakobsen – UIC Danmark

Benjamins beretning fra kurset:

Kurset i Tjekkiet lærte mig rigtig mange ting. Personligt syntes jeg at jeg havde rimelig godt styr på at dømme, men kunne godt se at jeg stadig bare lige er kommet i gang. Det var super fedt at prøve at dømme med folk fra andre lande i Europa. Og man lærte mange nye mennesker at kende, som jeg håber jeg kommer til at dømme med igen.
Kurset er super fedt hvis man tænker at dommergerningen kunne være noget for en, da man lære nye mennesker at kende, og lære en masse om Softball. Jeg bestod, og glæder mig til at komme ud og dømme i Europa, og få mange flere oplevelser med Softball.