Pigetræf hos Ballerup — AFLYST

Den 27. januar indbyder Ballerups piger alle andre piger i alderen 10-15 til softball, sjov og samvær!

Formålet med vores træf er at flere af pigerne kan lære hinanden at kende, da vi kan se, at dem, der f.eks. har været med på Juniors on the Run har stor glæde af og med hinanden.  Det er ikke eliteorienteret, men et forsøg på at skabe et forum for piger, så de forhåbentlig får lyst til at invitere flere med.

Vi har sat alderen til 10-15 år, men vil også lade det være op til trænerne at få inviteret de rette med. Lad være med at lade “Lise” blive hjemme, hvis hun er den eneste på 9 eller 16 år i en gruppe.

Der er lavet to invitationer, så tag den, der passer bedst til jeres aldersgruppe ?

Vi håber, I vil bakke op om projektet.

Vi glæder os til at se jer, Ballerup Softball

pigetræf invitation pink

pigetræf invitation white