40 års jubilæum!

Dansk Softball Forbund fejrede 40 års jubilæum! Tusind tak til alle vores ildsjæle, der har været en del af Softball Danmark de sidste 40 år! Og stor tak til de fremmødte, der var med til at fejre jubilæet. Det var dejligt, at se flere generationer og klubber repræsenteret. I salen var der 5 af forbundets i alt 7 tidligere formænd. Folk fortalte historier og morede sig over gamle artikler fra de sidste 40 år ?
Der var flotte taler fra forbundets formand Henri, DIF’s næstformand Thomas Bach og bestyrelsesmedlem/landstræner Jens Terkelsen, som har været med fra forbundets start. Her et lille uddrag fra Henris tale:

” Vi er i øjeblikket 15 klubber og lige over 700 medlemmer. Det er ikke mange. Det er i hvert fald ikke nok, synes jeg. Over de næste fire år, har vi derfor givet håndslag med DIF på, at vi vil blive 200 ydereligere. Og det er blandt dem, jeg håber og satser på, at vi kan finde nye softball spillere, der vil være med til at fejre vores 50 års jubilæum om ti år.

Jeg tror på, at Softball igen er på vej fremad i kraft af vores nye tiltag omkring børnesoftball og slowpitch for de voksne eller når de spiller sammen. Det er i tråd med tidens trends, omkring motion og manges ønske om at dyrke motion i et fællesskab, der ikke kun er hardcore konkurrence, men hvor der også er en rummelighed og frem for alt inkluderende fællesskaber.

Og hvis der er noget vi er gode til, så er det at inkludere. Vi rummer alle: Også de nye og de skæve. Vores helt igennem dedikerede korps af frivillige, emmer af kærlighed til sporten og dets fællesskab og de elsker at dele det: med hvem som helst!
Det smitter! Nye forældre og børn kan mærke det. Og de bemærker det!

Kærlighed til softball ruster ikke. I rummet i dag og i forbundet som helhed, er der mange, der har været med om ikke hele vejen, så et langt stykke ad vejen. Jer vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for det lange seje træk, men jeg vil også takke de nye og nyere for den fornyelse og inspiration, som I har bragt og forsat bidrager med til vores alles bedste; til vores fællesskab.

Jeg håber og tror på det aller bedste for dansk softball og baseball i fremtiden — jeg håber, at I, sammen med mig vil skåle på fremtiden for vores fantastiske sport!”

Se mere om forbundets historie her: https://www.softball.dk/…/om-dansk-soft…/kort-historisk-rids/

Se billeder fra receptionen her