Nyhedsbrev og Softball undersøgelsen 2018

Læs Softball Nyhedsbrevet for august med bl.a. nyt fra formanden, nyheder om Softball undersøgelsen 2018, datoer for årets store aktivitetsmøde for alle rækker d. 28. oktober, workshop om ansøgning til foreningspuljen og status på indsatsområder.

Deltag i Softball undersøgelsen 2018

Softball undersøgelsen 2018
Hele softball har brug for netop din besvarelse! Udfylder du spørgeskemaet inden 1. oktober kan du være med i lodtrækning om gavekort på 1000 kr. til Sports Supplies! Det er vigtig viden for vores indsatser og arbejdsgrupper, så vi skal have ALLE – spillere, holdledere, frivillige og forældre – til at udfylde skemaet.

Besvarelsen tager ca. 20 min. og kan udfyldes på computer, tablet eller smartphone. Så brug ventetiden under slutspillet til at give din mening til kende, og vær med i lodtrækning om gavekortet. Der er også en præmie til den klub, der har den største procentvise svarprocent, så det er bare med at få dine klubkammerater til at besvare. Er du bestyrelsesmedlem, udvalgsmedlem eller træner i din klub, er der en udvidet version af spørgeskemaet, som vi meget gerne ser, at I udfylder. Den er sendt direkte til klubben på mail, men har du ikke modtaget den på mail, kan du rekvirere den ved at sende en mail til tije@softball.dk. Alle spørgsmål i den korte version er også i den udvidet version. Vi håber på så mange besvarelser som muligt!