Kurset er en oplagt mulighed for unge, kommende nøglepersoner i klubben. 

For bedre at klæde de frivillige på til at varetage opgaverne omkring klubben er en række mindre specialforbund i KUF (Kontor for Udvikling og Fællesskab, som Dansk Softball Forbund er en del af) gået sammen om at lave en uddannelse, som kan give disse frivillige viden og en række værktøjer, der kan hjælpe dem i gang med at påtage sig et ansvar på udvalgte opgaver. Det kan være indfaldsvinklen på længere sigt til at blive bestyrelsesmedlem, leder eller på anden måde ildsjæl omkring klubben.

Formålet med uddannelsen er at give deltagerne en indføring i de basale principper omkring foreningsforståelse og daglig ledelse af aktiviteter og frivillige i klubben.

Man kan vælge mellem at deltage d. 12/9 i København eller d. 27/9 i Århus. Så tag på et 1-dags kursus, styrk dine idrætsleder kompetencer og få et kursusbevis med hjem til CV’et! Se invitationen her