Gabriel er en af de drivende frivillige kræfter i Odense.
Han er i klubben 4 gange om ugen og 6 gange når der er weekend-kampe.

Han hjælper til vil HVERT eneste arrangement i klubben.Om det er kamp, stævne, slowpitch-fridays osv. Han trådte endda til under junior DM i Odense i september sidste år og dømte samtlige kampe, samtidig med han fandt tid til at hjælpe med både at grille på dagen, hjælpe dagene før og efter.

Gabriel er endvidere en af de frivillige, der måske har sværest ved det, da han samtidig passer hans studie/arbejde som mekaniker, hver dag, spiller for både vores første og anden divisionshold, var hjælpetræner for vores daværende U19-hold og alligevel kan jeg, som formand, ALTID regne med ham. Hvis jeg ringer og har brug for hjælp, så er han der så hurtigt han kan.

Alt i alt er Gabriel den mest uundværlige frivillige vi har i Odense Giants og jeg kan som formand ikke være mere taknemmelig og glad for at have ham i Odense.

Til lykke til Gabriel