zeist

Efter en meget lang tur til Holland, startede det danske landshold som lyn og torden I den første kamp mod belgiske Braves. 7 hits i træk fra kampens start, kombineret med perfekt pitching fra Kim og Valde gav os en 10-0 sejr (4 inn.).

Den anden kamp om lørdagen var mod det tjekkiske u19 landshold, og her blev modstanderne endnu engang holdt nede af de danske pitchere.  Hits på de rigtige tidspunkter og aggressivt baseløb gav os 8 point og altså en 8-0 sejr efter 5 innings.

Den sidste lørdagskamp var så mod det tjekkiske seniorlandshold, som stilled med stort set fuld EM-opstilling.  Af taktiske årsager fik Lukas hele kampen, og selv om han hurtigt kom i modvind, så gav kampen ham værdifuld erfaring frem mod u19 VM.  Nederlaget blev på 0-10, men en anelse misvisende da vi faktisk havde OK fat i de tjekkiske pitchere.

Første kamp om søndagen var mod Meteors fra London, hvor en gammel bekendt Matuska pitched.  Valde startede med at slå første pitch over hegnet, og senere var der home runs fra Frederik, Charlie samt en inside-the-parker fra Frankie.  15 hits på kun 4 innings!  Slutresultat: 12-2.

Næste kamp var mod rivalerne fra Holland.  Kim pitchede en flot shutout med kun 1 hit og hele 11 K’er i 6 innings.  Danskerne havde igen de store bats fremme med home runs fra Lange og brd. Terkelsen.  En overbevisende 8-0 sejr i 6 innings.

Det nye hold I turneringen, UCE fra Tyskland, var modstanderne I aftenens kamp.  Lukas pitchede sig igennem en shutout med 7 K’er.  Han fik fin opbakning fra batterne, som denne gang kom op på 7 runs.  Lynhurtige Frankie slog igen en inside-the parker!  Slutresultat: 7-0 (6 innings).

Efter en god nats søvn, gjaldt det belgiske Braves I den sidste grundspilskamp.  Charlie og Lukas delte kampen for Danmark.  Igen masser af batting – med Frederiks to lange homeruns som højdepunkt. Valde slog også et.  Slutresultat: 13-6 efter 5 innings.

Seks sejre I grundspillet var nok til en finaleplads mod de ubesejrede tjekker.  I finalen fik vi en fantastisk start da Valde slog finalens første pitch over hegnet i leftfield.  Siden så vi os ikke tilbage!  Frederik slog senere et 3-points home run og en række andre fine slag, sammen med flot pitching fra Kim og Valde,  gav en finale sejr på 8-1 efter kun 5 innings.

Alt I alt en rigtig fin turnering for det danske hold.  I offensiven viste holde flot batting, ligesom de danske pitchere præsterede på højt niveau.  Blikket er nu rettet mod EM i Tjekkiet i juli måned, hvor en række hårde kampe mod tjekker, hollændere og englændere venter.  Målet er mindst en 3. plads, som giver kvalifikation til VM i 2015.

5 ekstra timer i Hamborg!!
5 ekstra timer i Hamborg!!