Nyt fra Damelandsholdet

Nyt fra Damelandsholdet.

Efter en sæson præget af Covid-19 udfordringer og et aflyst EM, er der atter gang i aktiviteterne frem mod 2021. Efter EM i 2019 har head coach Ryan Volk på afstand i samarbejde med ass. coach Kim Lunderød Hansen afholdt træninger i løbet af 2020.

Kim overtager stafetten fra Ryan og vil frem mod EM 2021 i Italien fungere som head coach for damelandsholdet.

Henover efteråret har der været afholdt åbne træninger for alle damespillere i DK. Omkring 40 damespillere fra hele Danmark har vist interesse og deltaget på forskellig vis i de åbne træninger. Snart udvælges bruttotruppen som vil bestå af omkring 22 spillere hvoraf det endelige landshold på 17 spillere udtages i uge 15.

Planlagte aktiviteter for 2021 inkluderer en øget træningsaktivitet frem mod EM, træningskampe mod Hamborg, challenge mod Sverige i DK og deltagelse i Nordic Cup. Slutteligt deltager holdet til EM 2021 i Italien primo juli.

Den nye trænerstab består af følgende:

Head Coach: Kim Lunderød Hansen

Ass. Coach: Jonas Balck Kristensen

Ass. Coach: Mads Simonsen

Physical Trainer and Nutrition: Johanny Reyes

Team Manager: Line Dideriksen

Strategien for den nye trænerstab kan opsummeres under følgende punkter:

  1. At få en større gruppe af damespillere til at smage til landsholdet ved at alle har mulighed for at deltage i de åbne træninger i offseason sammen med den udvidede bruttotrup. Her får spillerne mulighed for at se og mærke, hvilke krav der stilles for at spille på landsholdet.  
  2. At få spillet en masse træningskampe mod andre landshold og gode klubhold i Europa inden afrejse mod EM i Italien. Således vil landsholdstruppen spille et sted mellem 25-30 kampe, hvilket gerne skulle resultere i, at holdet er spillet godt sammen og alle har kendskab til hinandens styrker og svagheder, både på og udenfor banen.

Spørgsmål kan rettes til head coach Kim Lunderød Hansen på denmarkpitcher@hotmail.com