Slutspil Lørdag den 26/9

Indledningsvis vil bestyrelsen gerne takke tilskuere og spillere ved slutspillet lørdag. Der blev udvist stor ansvarlighed og omhyggelighed, så vi med sindsro sige, at vores slutspil blev afholdt med overvejende siddende tilskuere og, at disses pladser var afmærket og med god afstand og der var styr på det.

Det er vores vurdering, at det ikke er muligt at afholde kampene hos Vikings som det ellers var planen med de forholdsregler, der er nødvendige for at opfylde myndighedernes krav, og bestyrelsen har derfor besluttet, at der forsat spilles i HØRSHOLM.

  • 2. finale kamp damer – klokken 10
  • 4. finale kamp herrer -klokken 12
  • alt efter resultatet af de to første kampe, spilles der eventuelt igen klokken 14.

og man kan stadig følge med hjemmefra: https://www.youtube.com/channel/UCqlsh7qj9l4GNUawrtJH72w

Skulle der være ændringer fra myndighederne i løbet af ugen, evaluerer vi situationen, og I hører fra os. I behøver ikke skrive til os – vi skal nok melde noget ud, når vi har fået et overblik over eventuelle konsekvenser.