Der er stiftet en ny softball forening – Egedal Softball Klub – d. 30. november 2016. Softball klubben består i første omgang af tidligere medlemmer fra Stenløse Softball klub samt en del slowpitch interesserede personer fra Ganløse (nabo-by til Stenløse).

Ganløse har haft tradition for at spille slowpitch ved et årligt arrangement for en gruppe af mennesker,som kalder sig ”Ganløse fædrene”.  Ved dette årlige arrangement har Jan Poulsen (Lyngby) igennem en årrække, fungeret som instruktør og bidraget med at skabe og udvikle interesse for sporten lokalt.  Nu har ”Ganløse fædrene” så mod på at deltage i slowpitch turneringen i det nye år, og fandt vej til dette gennem denne nyetablerede forening.

Den ny klub skal nu til at vurdere hvor mange hold, de vil tilmelde til turneringer i 2017. Dette er endnu usikkert – men klubben forestiller sig følgende som opstart:

  • 2 Slowpitch hold
  • 1 Damehold

Bestyrelsen i den ny klub består af:

  • Niels Kirstein (formand)
  • Jesper Borup (næstformand)
  • Belinda Borup Larsen (kasserer)
  • Lene Meineche Marnaes (bestyrelsesmedlem)
  • Katja Kuntz Thomsen (bestyrelsesmedlem)

Bestyrelsen i Egedal Softball klub håber, at alle i forbundet vil tage godt imod den ny forening – en ny forening som nu skal til at finde sit fodfæste.

I ønskes held og lykke med jeres nye forening fra Dansk Softball Forbund.