Som noget helt nyt spiller vores bedste softballherrer en såkaldt Elite Cup her i det tidlige forår.  Landsholdets bruttotrup er blevet delt i tre hold, og derefter suppleret med u-19 spillere eller andre spillere i Danmark, som af forskellige årsager ikke er på landsholdet.  De tre hold spiller først nogle gange mod hinanden i den første weekend, hvorefter holdene mødes til et lille slutspil.

Program:
8. april, Stenløse
9.00:                   Hvid vs. Rød
11.00:                 Rød vs. Grå
13.00:                 Grå vs. Hvid
15.00:                 Rød vs. Hvid
9. april, Kastrup
9.00:                 Grå vs. Rød
11.00:                Hvid vs. Grå
13.00:                Hvid vs. Rød
15.00:                Grå vs. Rød
22. april, Hørsholm
9.00:                 Hvid vs. Grå
10.45:               nr. 2 vs. nr. 3
12.30:                nr. 1 vs. vinder 2/3

Rødt hold:  Kim Hansen, Rasmus Sørensen, Jan Weichardt, Mikkel Pensdorf, Dennis Kihlgast, Marc Nihøj, Alex Wong, Mads Dedetas, Oscar Svendsen, Nicolai Elsner, Mikkel Nielsen, Jesper Sillemann (spiller/coach).  Træner: Rashad Eldridge.

Gråt hold: Valdemar Terkelsen, Lukas Lohmann, Anders Jørgensen, Benjamin Gorlén, Dennis Nielsen, Jacob Mortensen, Martin Simonsen, Nicholas Hertz, Mads Simonsen, Andreas Adelsbæk, Mads Kleis, Theodor Gilhøj, Dion Nukunuku (spiller/coach).  Træner:  Gilles Fournier.

Hvidt hold: Daniel Julenon, Kevin Stockford, Martin Holmberg, Anders Bendix Svane, Anton Brown, Franklin Fernandez, Alexander Brewerton, Alexander Lorentsen, Oliver Summers, Duncan Milne, Oscar Andersen, Frode Lindtner (spiller/coach).  Træner: Jens Terkelsen.