AP-LOGO FARVEU19 Herre Landsholdet er landet i Midland, USA

Efter en lang tur med forsinkeler og laaang tid igennem pas kontrollen, nåede vi frem til Northwood Universitet sent onsdag aften.

Torsdag fik vi god morgenmad, og vi har været ude til en kort træning, men  torden og meget regn satte en stopper for træningen til sidst. Programmet for fredag er, at vi spiller to træningskampe. Den ene kamp bliver mod et +50 hold 🙂 Dog skal det lige siges at navnet på holdet er Explorer Legends, og alle på holdet har spillet på top softball niveau i deres unge dage. Anden kamp er mod Israel, og den kamp skal nok blive god.

AP-LOGO FARVE

ap logo

 

Vi vil gerne sige stor tak til Auto Partner, som har sponsoreret en drikkeflaske, håndklæde og taske med navne labels. Super dejligt at der er nogle som vil hjælpe os! Tak til dig Lars Kingo, for dit arbejdet med, at få aftalen hjem.

Godnat og god dag til alle 🙂