1-2-Træner

Kom godt fra start – tag på 1-2-Trænerkursus!

På 1-2-Træner kurset bliver nye trænere klædt på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Kurset er delt op i to moduler, som hver varer 4 timer:

  • Modul 1. En generel del, som gør trænerne i stand til at forholde sig til den nye rolle som træner og giver dem input til de overvejelser de kan gøre sig, når målet er at skabe en sjov og udfordrende træning.
  • Modul 2. En softball del, som giver træneren inspiration til konkrete softball øvelser og lege samt forslag til, hvordan de kan sammensætte træningen.
Så nemt er det

1-2-Træner gør det nemt og hurtigt at komme i gang med trænergerningen – hvad enten den nye træner er 12, 34 eller 54 år. Kurset er derfor både for den unge eller nye træner og for forældrene, som alligevel sidder og venter på deres børn bliver færdige med at træne.

Kom godt fra start – det styrker hele klubben

At stå som ny træner kan være en stor udfordring – specielt hvis man som ny træner ikke har et billede af, hvad der skal til for at gennemføre en god træning.  1-2-træner-kurset er skræddersyet til at håndtere lige netop den situation. Evnen til at planlægge og udføre en god træning handler ofte om at have nogle konkrete værktøjer til at få det til at ske – og at få en idé om hvad træningen skal føre til.

Kort og konkret

1-2-Træner er bygget op om de to moduler á hver 4 timers varighed. Her kommer trænerne omkring en række områder, som har betydning for deres rolle som trænere:

  • Hvordan udfylder de trænerrollen før, under og efter træning?
  • Hvordan planlægger de en god træning?
  • Hvilke øvelser kan de gøre brug af under opvarmningen?
  • Hvordan udfordrer de alle under træningen?
Noget med hjem

Udover at deltagerne gerne skulle få en masse redskaber og inspiration med hjem fra kurset, sørger vi også for at give dem konkret undervisningsmaterialer så de kan bruge det lærte bagefter. Derfor får alle deltagere et kursushæfte for hvert modul, så de kan gå hjem og læse mere, og anvende det i praksis i undervisningen.

Samtidig har vi udviklet en mobilapplikation med alle træningsøvelser, så det bliver ekstra nemt at overføre de gode idéer fra kurset til træningen. Endelig følger der en opstartspakke og andre 1-2-træner-gaver med.

Hvornår afholdes 1-2-træner i 2020?

Næste kursus bliver afholdt 1. august i Hørshom Idrætspark, Hørsholm

Prisen pr. kursusdeltager er 200 kroner. Deltagelse er gratis for U19 spillere.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende dit navn, email, T-shirt str., alder, og klub til info@softball.dk
Tilmeldingsfrist senest d. 11. juli, kl. 23:59. Tilmeldte modtager nærmere deltagerinformation ca. en uge før kurset.

1-2 træner kan nu afholdes i DIN klub

Det er muligt at afholde kurset i jeres klub. I finder nogle datoer, der passer jeres klub, og så skaffer forbundet en underviser til kurset. Man kan vælge af afholde kurset på én dag med alle 8 timer, eller placere de to moduler på hver deres dag.

Deltagerne kan være nye trænere, hjælpetrænere, de ældste junior spillere, eller forældre/bedsteforældre, som hjælper til med træningen og/eller generelt på holdet.

Se mere i klub- og deltagervejledningen og kontakt damo@softball.dk for at høre nærmere om hvordan 1-2-træner kurset kan komme til din klub.

BlanketterNye softballtrænere starter her

Klub og deltagervejledning til 1-2 Træner

Bestillingsblanket. 1-2-Træner

Vi glæder os til at se jeres trænere på kurserne!