Nyt fra landsholdene

Så er der nyt fra vores 5 landshold vedr. trænerstaber og kommende aktiviteter.

Læs mere om de enkelte holds spændende planer for 2019 sæsonen.

Herrelandsholdet.

Trænerstaben: Rashad Eldridge og Jens Terkelsen.

Herrerne er i fuld gang med at spille Intercontinental Cup i Prag, som er forberedelse til holdets store mål: VM i Prag i juni 2019. Det ambitiøse mål for VM er en slutspilsplads blandt top 8. Truppen er en blanding af vores bedste spillere med meget stor international erfaring og flere unge spillere, som viser højt niveau og stort potentiale.

Holdet har planer om at arrangere en international turnering i Danmark i pinsen 2019, som opvarmning til VM, og der arbejdes på at 2-3 af de helt store softballnationer deltager.

 

Damelandsholdet

Trænerstaben: Izzy Nukunuku, head coach, og Tomas Svendsen, assisterende coach.

Planlagte aktiviteter for 2019 er EM, Baltic cup og en turnering i Danmark. Målet for EM er at kunne konkurrere på et højere niveau og opnå en bedre placering ift. sidste EM.

Der vil blive indkaldt til træninger hen over vintersæsonen.

 

U19/U18 herrelandsholdet

Head coach Gilles Fournier og assistent coach Lars Køster har afsluttet deres sidste sæson efter 8 år som landstrænere for U19 herrerne. Forbundet takker mange gange for deres store indsat gennem årene, som har haft stor betydning for udvikling af dansk herre softball.

Ny trænestab: Kevin Stockford som head coach med hjælp fra Valdemar Terkelsen, Frederik Terkelsen og Anders Jørgensen (Lange).

Næste europamesterskab for U18 holdet er EM 2020.

Strategien for den nye trænerstab er at skabe en rød tråd helt fra U15 drengholdet op igennem U19 herreholdet til seniorherrelandsholdet med et tættere samarbejde og samlinger holdene imellem. Målet er at skabe en mere sammenhængende overgang mellem de forskellige hold.

 

U19 damelandsholdet

Trænerstaben: Charlotte Tersbøl og Trine Hillhouse

Denne sæson spillede U19 damerne mod nogle af Europas bedste hold til EM, og det blev gjort med stor kamp gejst og mod.

Næste år rykker nogle af vores dygtige spillere videre til seniordamelandsholdet, og vi glæder os til at byde velkommen til nye unge talenter, når vi inviterer til første træningspas.

Fokus i 2019 bliver at fortsætte holdets udvikling, samt de enkelte spillere. Vi glæder os til at komme i gang med næste sæson.

 

U16/U15 drengelandshold

Efter en sæson uden aktiviteter for U16 drengeholdet, kan forbundet præsentere en ny U15/U16 landsholdstræner frem mod EM i 2020.

Stor tak til Niels Kirstein, som har trænet holdet op til U16 EM i Prag i 2017.

Ny trænerstab: Frode Lindtner, head coach, og Rune Clasen, assisterende træner.

Træneren skriver:

Da jeg skal være head coach for det U15 landshold, der skal til EM i Tjekkiet i 2020, holder jeg et møde for de kommende U15 spillere og deres forældre. Jeg kunne godt tænke mig at møde så mange så muligt af de unge softballspillere i Danmark.

Derfor kom og mød Froggy (Frode Lindtner) lørdag den. 15/9-2018 kl. 15:00 i Stenløse.

Er man forhindret denne dato, så kan man også møde mig i Hørsholm den. 22/9-2018 kl. 10:00. Her kan spillere og forældre stille spørgsmål ansigt til ansigt og høre meget mere om talentudvikling for det kommende U15 landshold.

EM i 2020 er for spillere under 15 år (man må gerne fylde 15 år i 2020), så skal man være 13 år eller derunder for at kunne spille i 2020. Man skal dermed være født i år: 2005, 2006, 2007 eller tidligere. Derudover er det muligt at have en begrænset antal spillere fra årgang 2008, 2009 og 2010.

Der vil blive afholdt åbne landsholdstræninger henimod sommeren 2020. Har man har tid og lyst til at være landsholdsspiller, og er dedikeret til at træne hårdt på at blive super dygtig til softball, så er man velkommen til disse åbne træninger. Man skal dog være født i år 2005 eller senere.

Med venlig hilsen

Frode

Comments are closed.