Formanden har ordet…

henriette-gilhj-9679-kopi

v. Henriette Gilhøj
Oktober 2017

 

En hektisk september afsluttede sæsonen og vi fik kåret alle de danske mestre. Skulle du have overset nogen, så kommer de her:

 U12  Giants
 U15  Bulls
 U19  Vikings
 H2  Giants -Old Stars
 Damer  Vikings
 Herrer  Hurricanes
 Slowpitch  GSK -Weathercocks

 


Stort til lykke til alle spillerne og stort tak til alle de klubber, der lagde baner og mandetimer i afholdelsen af slutspillet. På forunderligvis lykkedes det igen-igen at afslutte Grand Finals i høj sol og med blå himmel.

Lige nu tror jeg, at rigtig mange klubfrivillige trækker vejret og lader op til en rolig indendørs sæson, men vi har noget meget vigtigt på tapetet: Vi skal have skudt gang i arbejdet med vores strategi for de kommende fire år, og det er vigtigt, at så mange klubber og frivillige er med og forstår, hvad vi skal, og er indforståede med, hvordan vi gør.

For at hjælpes ad med at sikre dette og for at udbrede en generel forståelse for fokusområderne, afholder vi klubnetværksmøder, hvor alle (nye og gamle frivillige, klubbestyrelser, spillere, forældre) har mulighed for at høre om strategien, mødes med bestyrelsen og dele erfaringer og udfordringer.

Det nemmeste at forstå er vores ønske og mål om medlemsvækst: De første to år skal vi øge antallet af medlemmer i grupperne 8-12 år og 30+ med 20 i hver. Realistisk set betyder det, at de klubber, der pt. har hold i de aldersgrupper, hver skal øge med fem medlemmer i gruppen per år. Så helt konkret, er der mulighed for på mødet at tale om: Hvordan griber klubberne det an? Hvad gør DSOF? Hvordan kan vi hjælpe ad? Hvad skal der til? Hvordan får vi flere klubber i gang med juniorsoftball? Osv. osv.

SÅ OP AF STOLEN OG AFSTED TIL MØDET I DIT OMRÅDE!

Advarsel – Kasserer og Formænd – Be Alert

Der er en ondsindet såkaldt fishing mail, der florerer for tiden. Den sendes til kassereren med en tekst, der minder om nedenstående (og den findes nu også i en variant med en dansk modtager).
Det der gør den ekstra farlig er, at der står fx “Guller” og “Hilsen Henriette” (det var i den forbundet modtog). De gør altså deres forarbejde godt og sproget er også temmelig godt, så det er nemt at blive narret.

(nej, “vi” sendte ingen penge)

Med venlig hilsen
Henri

 

Formandens klumme i tidligere nyhedsbreve

Juli 2017
Marts 2017
December 2016