Formanden har ordet…

August 2018

v. Henriette Gilhøj


Efter en dejlig varm og solrig sommer går sæsonen på hæld og slutspillet står for døren og jeg håber, at se rigtig mange af jer til diverse stævner, når slutspillet afvikles. Hvis jeg ikke lige selv spiller, er jeg altid frisk på en snak – så kom frisk!

 

Vi har tradition for at evaluere juniorturneringen og i år udvider vi, så alle rækker holder evaluering den 28. oktober og taler om, hvordan turneringen kan bliver bedre til næste år. Det bliver i paralllele sessioner, så klubberne skal tilstræbe at sende en person per hold! Vi ser frem til et stort fremmøde, så vi sammen kan udvikle de forskellige turneringer og dermed softball.

Status på vores indsatsområder
Umiddelbart inden sommerferien havde vi statusmøde med DIF for at tage temperaturen på vores indsatsområder. Den er overordnet set GOD! Vi har fået sat de fleste aktiviteter i gang i henhold til vores forventninger, men der mangler lidt hist og pist. Frem for alt mangler vi flere til at hjælpe til inden for de forskellige områder.

  • Flere børn: Her kunne vi godt bruge hjælp til specielt rekrutteringsdelen – vi har dem, der har forstand på spil og træning (Skriv til tovholder Rodeller Tina).
  • Flere Voksne: Vi har hen over sommeren fundet et par stykker (Torben fra Giants og John fra GSK), der har interesse for dette område, men flere er velkomne. (Skriv til hegi@softball.dk)
  • Klubudvikling: Her har vi “Softball undersøgelsen 2018” – hvor vi har brug for jeres svar på spørgeskemaet (alle må svare også forældre – se linket til spørgeskemaet længere nede), men specielt og helt konkret har vi brug for at klubberne svarer og vender tilbage på vores henvendelser. Vi kan ikke hjælpe, blive bedre, udvikle os, hvis vi ikke taler sammen. (Skriv til tovholder Camilla)
  • Pitcher/Catcher ligger lidt stille i sæsonen, men kommer med 100 km i timen efter sæsonen. Trænere!!! Vi har også brug for jer på de kurser der tilbydes, så der kommer sammenhæng i instruktionerne.

SlowPitch Pro — De Gamle på Banen
Den 11. august blev den første Slowpitch Pro kamp spillet ved et hyggeligt arrangement i Hørsholm. Omkring 20 spillere, de fleste tidligere, var mødt op -jeg talte fx adskillelige Munke – for at hygge sig med bold og for at se gamle venner og bekendte. Banen var lagt ud med 20m mellem baserne og 90m til home run hegnet. Det blev gået til den ved bat, løbet baser (i et adstadigt tempo) og selvom jeg ikke ved om, der var nogen, der slog den over hegnet, var stemningen god.
Efter kampen var der hygge på terrassen, men den igangværende U15 kamp blev flittigt kommenteret. Der er basis for en gentagelse som vi håber de engagerede værter Christian og Martin kan overtales til at arrangere (?).

Privatlivspolitik
Jeg vil lige minde om dette vigtige emne igen. Hvis I mangler inspiration er der lidt at finde her: Hørsholm Baseball og Softball Klub og Ballerup Baseball og Softball Klub. Find skabelonerne her under “persondata”.

Medlemsoptælling
Der er stykke tid til, at brevet kommer fra DIF angående medlemsoptælling, men det er nu, mens I ser jeres nye (og gamle) medlemmer, at I skal sørge for, at de er fuldgyldige medlemmer til optællingen.
Husk at få juniorerne meldt ind … forældrene er faktisk i langt de fleste tilfælde villige til at bidrage til fællesskabet. Og så er der lige jeres nye slowpitch medlemmer: De skal også meldes ind ikk’!

Med venlig hilsen
Henri


Formandens klumme i tidligere nyhedsbreve:

December 2017

Oktober 2017

Juli 2017

Marts 2017
December 2016