Clinics og andre events

Der bliver løbende afholdt clinics og arrangementer for juniorer i Dansk Softball Forbund. Hold øje med kalenderen for datoer for forskellige events. Denne side bliver opdateret med invitationer løbende.


Bat, Bowl ‘n’ Skate

Softball, Bowling og Rullesport samarbejder i 2019 om afholdelse af “Bat, Bowl ‘n’ Skate”, som er en fælles dag for børn 6-14 år med vores 3 fantastiske sportsgrene!

I 2019 bliver dagen afholdt i Københavnsområdet d. 26. maj, Odense d. 20. oktober og Århus d. 30. november.

Det bliver den fedeste dag for både helt nye og garvede spillere! Det er tænkt som en aktivitet, der skal gentages i fremtidige indendørssæsoner som juniortilbud, der kan bidrage til at fastholde vores juniorspillerne og rekruttere nye over vinteren. Juniorne kommer til at møde en masse nye kammerater, og det er en oplagt mulig for at tage venner og veninder med! Vi håber alle softball’er vil være med til at invitere børn i deres netværk til eventet 🙂

Download invitationen her til den første camp

Tilmelding foregår her: http://www.sporti.dk/bbs


Herrelandsholdet inviterer til “Store Juniordag” – dagen bliver afholdt i efteråret 2019

Hold øje med datoen, så du ikke går glip af chancen for at lære en masse softball fra de allerbedste herrespillere i Danmark. Dagen bliver åben for alle juniorer: AR, U12 og U15 + lidt ældre. Det er herrelandsholdets spillere, som er trænere for dagen, og der bliver træning i alle spillets dele: Batting, baseløb, fielding, pitching og catching.

Mere information følger, men du kan allerede nu tilmelde dig, at få direkte infomation om dagen ved at sende dine oplysninger til info@softball.dk:

Spillerens/deltagerens information

  • Navn:
  • Klub:
  • Alder:
  • Erfaring:
  • Position:
    (Man kan få lov at træne alle spillets dele, det er bare for at få en idé om hvilke grupper, der kan laves)
  • Forældre kontaktinformation (e-mail)*: