IMG_8586

Sidste chance: Kom med på junior sommercampen!

Det er stadig muligt for alle juniorer at komme med på årets sommercamp i Stenløse d. 5.-7. august! Tilmeldingen er åben indtil på fredag (d.24.7), så skynd jer at melde jer til, hvis I ikke allerede har gjort det.

Prik også lige holdkammeraterne på skulderen, og mind dem om at de ikke skal gå glip af sommerens tre sjoveste dage med en masse Softball :)

I tilmelder jer ved at sende følgende information til tije@softball.dk:

Deltagerens navn, alder, klub, softball erfaring (eks. 2 år på U12) og forældre kontaktinformation (e-mail og telefon nr.).

På campen underviser dygtige trænere – både udenlandske og danske – så der er stor mulighed for at prøve en masse nyt og blive udfordret på hver spillers niveau. Læs mere her: http://www.softball.dk/junior-2/sommercamp-2015/

Er der nogle spillere, som kommer langvejs fra, og har brug for overnatning, så skriv til tije@softball.dk. Der er mulighed for at overnatte i Stenløse, hvor en gruppe juniorer overnatter i telte i haven hos nogle forældre. Her er der plads til flere, hvis nogle mangler overnatning.

Vi glæder os til at se jer på campen!

u19-tag.jpg

Sølv til U19 Drengene ved EM i Most

Det har været en uge med gode solide sejre, home runs og neglebidende tætte kampe. Vi har måtte nøjes med at følge med på play-by-play indtil den meget fine streaming begyndte fredag. Vi ville gerne have set fx. nogle af Anton “the Bomber” Browns  home runs live – modstanderne havde tydeligvis ikke lyst … Intentional walk i første inning til Tobias Holmelund i finalen! En udemærket illustration af battingen er blevet bedre end tidligere, så keep up the good work.

Til lykke  med SØLVMEDALJEN!  -Vi er stolte af jer!

dame med flag

Vi kører stadig løs på Facebook og Twitter

Følg med i “Fun Facts” om EM, spillere og trænere på Facebook og Twitter i de kommenede uger. Vi er nu nået til damerne.

Der vil være mulighed for at gætte med og lære nye ting om vores landshold. Der vil også være indlæg fra udenlandske medier.

Der er stadig ubesvarede quizspørgsmål på FB - find dem nu og giv dit bud!

Her kan du læse lidt om Danmarks pulje ved EM: XIX European Women Group A Preview

 

flagpige

U19 Drengene klar til semifinalen ved EM

Trods et nederlag på den indledende rundes sidste dag (2-3 til Israel) er U19 drengene klar til semifinalen i morgen, fredag, mod Tjekkerne. Der har ellers været damp på hele ugen, hvor specielt Anton “The Bomber” Brown har imponeret med et HR i hver kamp.
I dag fik de dog ikke gang i battene og vi håber, at de har gemt hittene til de kommende kampe.

Kampene streames gratis og den første semifinale er her.

De resterende links findes her