Datoer for Slutspil 2014

Der er nu kommet datoer og steder for slutspilskampene.

Slutspil 2014

*U12 og U15 kan evt. spilles på samme dag – afhængig af antallet af tilmeldte hold.

**Under forudsætning af at holdene kvalificerer sig, og så vidt det ellers er muligt, spiller Bull’s hold i Stenløse og Hurricanes/Barracudas i Hørsholm.

denmark_radost_top

Herrerne er i EM finalen

Med en 7-0 sejr over Holland har Danmark sikret sig pladsen i finalen mod Tjekkiet.

Det var anden gang i turneringen, at hollænderne blev slået på mercy af Danmark. Denne gang med to home runs af henholdsvis Anders Hansen og Anders Lange Jørgensen. Du kan læse om kampen her

I ugens løb har Danmark og Tjekkiet spillet mod hinanden to gange og hver gang har danskerne være i front og hver gang har tjekkerne leveret et fantastisk come-back. Men i aften er det muligt at bryde den onde cirkel, for der er et tredje forsøg. Og du kan se med!

Der er virkelig god streaming med gode kommentatorer — til kampen mod tjekkerne i går, var der op mod 3500 der så med. Join the crowd!

batboy

U19 drengene mod tjekkerne lørdag aften

Og har du ikke fået nok softball, så forsæt aftenen med streaming fra VM, hvor U19 drengene også møder tjekkerne i kampen om de endelige placeringer. Kampen begynder klokken 23.30 dansk tid.

Den indbyrdes kamp tidligere på ugen endte 4-2 i tjekkernes favør, men box-scoren fortæller, at der var 16 strike-outs til danskerne, men også god defense af danskerne, så det bliver svært men spændende.

(på billedet “hylder” drengene deres bat-boy Will som havde fødselsdag og som i dagens anledning havde inviteret holdet på Moose burger hjemme hos sig selv)

 

DK-Singapore-Lukas-vidndende-run

Spændende (nattekamp) for U19-drengene

Det er helt fantatisk at kunne sidde her søndag morgen i Danmark og rapportere fra gårsdagens kamp i Whitehorse, hvor Danmark spillede mod Singapore klokken 01 dansk tid.

Det blev en spændende kamp, hvor Danmark bragte sig foran 3-0 i første inning, da Singapores pitcher kæmpede med zonen og walkede 3 ud af de fire første battere.

I 2. og 3. inning var det Singapore, der tog førertrøjen på og de reducerede til 4-3. Men drengene gav ikke op og i 4. inning åbenede pitcher Lukas Lohmann med en walk og med yderligere to baseløbere, lavede Anton Brown en double og stillingen var nu 6-4 i Danmarks favør.

Den stilling holdt til toppen af syvende, hvor indskiftede Niels Aplin (fra Singapore!) åbnede med en lang triple. Det rystede tydeligvis pitcher Lohmann, som walkede den næste batter, men han genfandt stilen og fulgte op med en strike-out og en pop-up. Desværre fik Malcolm Lim også godt fat og endnu en triple sikrede en udligning til Singapore, som yderligere fik sig bragt foran på et wild pitch.

Bagud med 7-6 i bunden af 7., tog Marc Nihøj og Tobias Holmelund fat og indledte med en single hver. Marc sikrede udligningen ved stærk baseløb på en E3 på Lukas L’s slag. Tobias bliver out på home, på Marce Dedetas slag, men indskiftede Magnus Asmussen får sat bolden i spil og Lukas kan i et dramtatisk slide på home score det vindende run 8-7 til Danmark efter 2½ times spil.

Hvis du vil gense kampen, findes den her og et par gode fotos her.

At kampene kan ses optaget, betyder også, at du kan se eller gense Tobias 3 run home-run i kampen mod USA  ca. 50 minutter inde.

Næste kamp er klokken 02 i nat mod New Zealand.