tara 2

Tara Licari

Tirsdag morgen vågnede softball Danmark op til den triste besked, at Tara Licari fra GSK var omkommet i en tragisk ulykke på Malta. Hun blev bare 17 år.

Tara har spillet softball i GSK fra hun var 11 år. Tara var en holdspiller om en hals og hun stod ikke tilbage for at føre an i heppekoret; hun meldte sig allerede som 15 årig til at dømme U12 kampe, og i denne sæson havde hun kastet sig ud i at catche, for det var nu det holdet stod og manglede.

Vi kender og vil huske hende for hendes gå på mod, ukuelighed og ikke mindst hendes gode humør.

Himlen har fået endnu en stjerne – æret være hendes minde.

u19 afgang

U19 Herre Landsholdet er landet i Midland, USA

AP-LOGO FARVEU19 Herre Landsholdet er landet i Midland, USA

Efter en lang tur med forsinkeler og laaang tid igennem pas kontrollen, nåede vi frem til Northwood Universitet sent onsdag aften.

Torsdag fik vi god morgenmad, og vi har været ude til en kort træning, men  torden og meget regn satte en stopper for træningen til sidst. Programmet for fredag er, at vi spiller to træningskampe. Den ene kamp bliver mod et +50 hold 🙂 Dog skal det lige siges at navnet på holdet er Explorer Legends, og alle på holdet har spillet på top softball niveau i deres unge dage. Anden kamp er mod Israel, og den kamp skal nok blive god.

AP-LOGO FARVE

ap logo

 

Vi vil gerne sige stor tak til Auto Partner, som har sponsoreret en drikkeflaske, håndklæde og taske med navne labels. Super dejligt at der er nogle som vil hjælpe os! Tak til dig Lars Kingo, for dit arbejdet med, at få aftalen hjem.

Godnat og god dag til alle 🙂

Danmark endte med Sølv

Det lykkes det Danske herre landshold, at spille sig til en sølv medalje.

Pga. vejret blev der ikke afviklet kampe om fredagen – derfor blev det bestemt at ændre den sidste del af turneringen.

Det betød at Danmark skulle spille mod Belgien og taber af den kamp ville blive nr. 3 hvis Tjekkiet gik i finalen. Det skyldes de resultater som var i pulje C… Som bestod at top 3 af fra de 2 start puljer A & B.

Danmark vandt over Belgien og gik derfor i finalen. Tjekkiet vandt over Holland – som tidligere på dagen havde vundet over England – og derfor blev det Tjekkiet mod Danmark i finalen. Dette var en gentagelse af finalen tilbage i 2014.

Kort resume; Tjekkiet kom hurtig foran i kamp og stillingen efter 3. inning var 0-5 til Tjekkiet. Men i toppen af 4. inning fik Danmark sat sig på tavlen med 1 run på 2 hits i samme inning. Bunden af 4. inning svarede Tjekkiet igen og resultat blev 1-7 – og det holdt kampen ud.

Read more

4. dag i turneringen

Dagens første kampe i dag var i mod Holland og Tjekkiet. Kampen mod Holland blev turneringen længste ind til videre.

Kamp bølgede frem og tilbage – Holland kom hurtig foran med et Homerun, men Danmark kæmpede sig tilbage i kampen – Mikkel lavede et homerun. Og da vi nåede til 6. inning slog Jakob et udlignende homerun.

Det betyd vi skulle i tie-breaker… Og den første inning i tie-breaker startede vi med at lave 3 runs. Men Holland slog igen, og lavede 3 run til at udligne.

Så blev der spillet en intens 9. inning – men ingen runs.

10. inning slog vi til igen – Anton lavede et Homerum, og Jan fulgte op med et hit ned af linen. Holland kunne ikke svare igen i Deres bund af den 10. inning.

Så Danmark vandt 10-7

Om aften skulle vi spille mod Tjekkiet. Rasmus pitchede for Danmark og Brabec startede for Tjekkiet. Tjekkiet fik et run i 1. og et run i 2. Og sådan forblev kampen helt til den 6. inning. Men så scorede Tjekkiet 3 run – og vi svarede tilbage med et run i bunden af 6.

Men igen i 7. inning lavede Tjekkiet 1 run. og vandt derved med 6-1

 

I morgen er det Belgien kl. 11:00 hvis vi vinder skal vi spille 20:30 eller også skal vi spille kl. 18:00