DIF logo til hjemmeside

Medlemsregistrering

Har jeres klub registreret alle medlemmerne? December og januar er månederne for klubbernes årlige indberetning til DIF. Det foregår på www.medlemstal.dk gennem det fælles Centrale Foreningsregister (CFR).

Alle klubber skal indberette følgende:

  • Aktive medlemmer, som selvstændigt har indmeldt sig i foreningen, og har betalt kontingent for aktivt medlemskab i minimum tre måneder.
  • Passive medlemmer, som selvstændigt har indmeldt sig i foreningen, men hvor deres kontingent ikke giver adgang til at deltage i klubbens træning og aktiviteter, men alene er et støttemedlemsskab med adgang til informationer om klubbens virksomhed og aktiviteter.
  • Alder på klubbens medlemmer. Her er det medlemmernes alder pr. 31/12/2014, som skal indberettes.

På dette link kan I finde en detaljeret vejledning til indberetningen: http://www.medlemstal.dk/IndberetMedlemstal/Vejledning

pige-bat

Inspiration til trænere

Viden og uddannelse til trænere giver inspiration og styrker den daglige træning og livet i klubben. Uanset hvilken aldersgruppe du træner er der masser af inspiration at hente i DIF’s materialer. F.eks. denne udgivelse om at være træner for unge: DIF. Ungdomstræner

Se alle de spændende links her: http://www.dif.dk/da/foreningsliv/viden-s-om/traening og læs mere om mulighederne for træneruddannelse her:

http://www.softball.dk/uddannelse/traeneruddannelse/

Politiken. 6.12.14

Se vores formand i Politiken

Politiken har i denne weekend udgivet en serie artikler om kvinder i sport. Fire forbund under DIF har en kvinde som formand og Dansk Softball Forbund er et af dem. Se den flotte artikel hvor vores formand er med: Politiken_2014-12-06

 

Coaching

Tilmelding til Træner 1

Husk at Træner 1 udbydes 2015!

Uddannelse af trænere er enormt vigtig for at klæde klubbens trænere bedst muligt på til deres undervisning, og for at sikre kvaliteten af træningen samt fastholdelse af spillere. Se information om tilmelding, program og støttemuligheder her: Invitation. Træner 1. 2015.

Træner 1 er et 5 moduls kursus over 5 weekender, som vil køre parallelt med Level 2 i foråret 2015, hvor deltagerene fra sidste træner 1 fortsætter deres uddannelse.

Vil du med på dette nye hold af træner 1′ere eller kender du nogen, som bør have chancen for at komme med, så kontakt endelig Tina på kontoret, som kan fortælle mere og tage imod en forhåndstilmelding. Se også under “uddannelse” for mere information om forbundets forskellige træneruddannelser.