super-senior-150x150

Super Senior DM

OBS: Dato’en for Super Senior DM er: fredag 2. 22. august, 2014.  Stadig i Stenløse.

homerun

EM 2014- dag for dag

Efter nedturen ved seneste EM i 2012, hvor det kun blev til en 4. plads, var det et opsat dansk landshold, der drog afsted til Tjekkiet, nærmere bestemt Havlickuv Brod, som ligger 1½ times kørsel øst for Prag. Første mål var at kvalificere sig til VM i 2015 (top 3) og derefter at gå efter guldet.

Søndag d. 13/7.
Stille og rolig dag med en god træning på banen, diverse indkøb og ellers bare opladning til turneringen.
Read more

slutspil

Datoer for Slutspil 2014

Der er nu kommet datoer og steder for slutspilskampene.

*U12 og U15 kan evt. spilles på samme dag – afhængig af antallet af tilmeldte hold.

**Under forudsætning af at holdene kvalificerer sig, og så vidt det ellers er muligt, spiller Bull’s hold i Stenløse og Hurricanes/Barracudas i Hørsholm.

denmark_radost_top

Herrerne er i EM finalen

Med en 7-0 sejr over Holland har Danmark sikret sig pladsen i finalen mod Tjekkiet.

Det var anden gang i turneringen, at hollænderne blev slået på mercy af Danmark. Denne gang med to home runs af henholdsvis Anders Hansen og Anders Lange Jørgensen. Du kan læse om kampen her

I ugens løb har Danmark og Tjekkiet spillet mod hinanden to gange og hver gang har danskerne være i front og hver gang har tjekkerne leveret et fantastisk come-back. Men i aften er det muligt at bryde den onde cirkel, for der er et tredje forsøg. Og du kan se med!

Der er virkelig god streaming med gode kommentatorer — til kampen mod tjekkerne i går, var der op mod 3500 der så med. Join the crowd!